• DOLAR 32.511
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2447.897
  • ...
Memur-Sen Batman Şubesinden Suruç patlamasına kınama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Memur-Sen Batman İl Başkanlığı, Şanlıurfa`nın Suruç ilçesinde 32 kişinin öldüğü ve 104 kişinin de yaralandığı olayı yaptığı basın açıklamasıyla kınadı.

Memur-Sen Batman Şubesinde yapılan basın açıklamasına Memur-Sen`e bağlı 11 İşkolu Şube Başkanları katıldı.

Basın açıklamasından önce Memur-Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin bir açıklama yaparak, Suruç`taki saldırıyı kınadıklarını belirtti.

Basın açıklamasını okuyan Bem Bir-Sen İl Şube Başkanı Diyaeddin Demirhan STK mensuplarına yapılan saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadıklarını söyledi.

Ortadoğu coğrafyasının kan kırmızısı olmasına sesini çıkaramayan Batılı Demokrasi havarilerinin kendi coğrafyalarında olan saldırılar karşısında birlik ve beraberlik içinde olduklarına dikkat çeken Demirhan, yakın zamanda Fransa`da yapılan saldırının ardından takınılan tavrı ise bu duruma örnek olarak gösterdi.

Demirhan sözlerine şöyle devam etti:  “Riyakâr Batı Demokrasisinin bu olaya da nasıl bir tepki göstereceğini tahmin etmek güç olmayacaktır. Kendi aralarında çıkan anlaşmazlıkları ve çatışmaları ışık hızıyla sona erdiren batı nedense Ortadoğu coğrafyasını Ekonomik krizden kurtulma reçetesi olarak görmek ve inanç farklılığı gibi nedenlerle bırakın sona erdirmeyi sürdürmek için ellerinden geleni yapıyor. Yaptıkları Planları Yüce Rabbimiz elbette başlarına geçirecektir.”

Bu ve benzeri saldırıların bir daha yaşanmaması için gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasını beklediklerini belirten Demirhan, saldırıda hayatlarına kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileğinde bulundu. (M. Fatih Akgül – İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir