• DOLAR 32.553
  • EURO 35.494
  • ALTIN 2330.477
  • ...
Malkara`da feci kaza: 3 ölü, 1 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İki aracın sürücüsü gözaltına alındı.

Kaza, Malkara-Keşan karayolu, Çavuşköy Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İstanbul`dan Keşan`a gitmek için yola çıkan 45 yaşındaki Muhsin Börklü yönetimindeki 34 HM 4668 plakalı kamyonet, Çavuşköy Mahallesi yakınlarına geldiğinde, önünde seyreden ve şerit değiştirerek kontrolsüz olarak dönüş yapmak istediği belirtilen 51 yaşındaki Mehmet Fıçıcı`nın kullandığı boş mazot tankerine çarptı. Kazada hurdaya dönen çift kabinli kamyonetin arka koltuğuna sıkışan Mehmet Yeşilırmak ve eşi Esen Yeşilırmak ile ön tarafta bulunan soyadı belirlenemeyen Abdullah adlı kişi hayatını kaybetti. Esen çiftinin oğulları Ali Yeşilırmak ise ağır yaralandı.

TANKERDEN KAÇAMADIM

Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Ali Yeşilırmak ambulansla Malkara Devlet Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kamyonet sürücüsü Muhsin Börklü, tankerin aniden önüne geçtiğini ifade ederek, “Kamyon direk önümüze kırdı. Dönülmeyecek yerde döndü, kaçtım ama beni sol şeritte yakaladı” dedi.

SÜRÜCÜLER GÖZALTINDA

İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden güçlükle çıkarılan Esen çifti ve soyadı belirlemeyen Abdullah adlı kişinin cesetleri savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak kamyonet sürücü Muhsin Börklü ile tanker sürücüsü Mehmet Fıçıcı jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir