• DOLAR 32.593
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2492.156
  • ...
Yarışmanın Finali Batman`da Yapılacak!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Kur`an Nesli Platformunun Türkiye genelinde düzenlediği Umre ödüllü Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışmasının finali 26 Kasım Cumartesi Günü Saat:10.00`da Batman Sena Düğün Salonunda yapılacak. Ramazan Ayı başında startı verilen Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışması platforma destek veren dernekler arasında düzenleniyor. Üç aşamalı olan yarışmanın ilk iki aşaması geride kalırken son aşama olan final için hazırlıklar sürüyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Platform Başkanı M. Ali Altun, ilk iki aşaması geride kalan yarışmanın finali için hazırlıkların sürdüğünü ve ilk üçe giren yarışmacıların Umre seyahati ile ödüllendirileceğini belirterek, "Kur`an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasına ilk iki aşamayı başarıyla geçip finalde yarışmayı hak edenler arasında gerçekleşecek" dedi.

Büyük bir ilginin olması beklenen yarışmaya 15 ilden yarışmacıların katılacağını belirten Altun, jüri heyetinin de değişik illerden bu konuda tecrübe sahibi âlimlerin yer alacağını kaydetti.

Halka açık olan Kur`an ziyafetine herkesi davet eden Platform Başkanı M. Ali Altun, "Yarışmanın güzel bir atmosferde ve manevi bir havada geçeceğine olan inancımız tamdır" şeklinde konuştu.

Bu tür etkinliklerle Kur`anın daha çok gündem olmasını, konuşulmasını ve anlaşılmasını sağlamayı hedeflediklerini belirten Altun, Kur`an okuma yarışmasına katkı sunan herkesi kutladıklarını ve Kur`an adına yapılacak her türlü hizmete destek vereceklerini kaydetti.

Yarışma, dereceye girecek yarışmacılar açıklandıktan sonra sona erecektir dedi.

Finallere Katılacak Merkezler

Batman, Bursa, Bitlis, Bingöl, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul, Malatya, Mardin, Mersin, Muş, Şırnak, Şanlıurfa, Konya ve Mersin`in Tarsus ilçesi.

Veysi Demir-İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir