• DOLAR 32.372
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.481
  • ...
Hayvanat bahçesi bayramda ziyaretçi akınına uğradı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan Bayramı tatilini ve hafta sonunu fırsat bilen Gaziantepliler Türkiye'nin en büyük ve Avrupa'nın üçüncü büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Hayvanat Bahçesini ziyaret ederek keyif dolu bir bayram tatili yaşadılar.

Hayvanat bahçesinin   doğal ortamında bulunan hayvanları yakından görme fırsatı bulan ziyaretçiler,   özellikle safari parkta bulunan yabani hayvanlara   ilgi gösterdi.

Hayvanların resimlerini çekmeyi ihmal etmeyen vatandaşlar, görevlilerin yardımıyla bazı hayvanları da beslemeyi ihmal etmedi. Hayvanat bahçesi içinde araçlarla düzenlenen turlara katılan vatandaşlar, burada vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Gaziantepli ziyaretçilerin yanı sıra Gaziantep`teki yakınlarını bayram dolayısıyla ziyarete gelen çevre illerdeki vatandaşlar da hayvanat bahçesine giderek gezme imkanı buldu. 

Öte yandan hayvanat bahçesi içerisinde bulunan fok evinde yer alan fokların gösterilerini de izleyen ziyaretçiler, fokların birbirinden hünerli gösterileri karşısında keyifli dakikalar yaşadı.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir