• DOLAR 32.595
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2505.231
  • ...
Yüzmek için suya giren asker Dicle Nehri'nde kayboldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın Hasankeyf  ilçesinde serinlemek amacıyla su kenarına giden 25 yaşındaki Hamza Işıktaş’ın saat 15.00 sıralarında girdiği Dicle Nehri'nde akıntıya kapılarak kaybolduğu belirtildi. Girdiği suda kaybolan Işıktaş’ın, yapılan tüm aramalara rağmen halen bulunamadığı, arama çalışmalarına yarın devam edileceği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, Mardin’in Midyat ilçesinde askerlik yapan Hamza Işıktaş (25), çarşı iznine çıkarak Batman’ın Hasankeyf ilçesine geldi. Sıcak havadan bunalan Işıktaş, Dicle Nehri kenarına gitti. Burada serinlemek için nehre giren ve bir daha sudan çıkmayan Işıktaş, bir anda gözden kayboldu. Çevrede bulunan vatandaşların İl Afet ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Işıktaş'ı arama çalışması başlattı. Yaklaşık 5 saat süren arama çalışmalarına havanın kararması  üzerine  yarın  sabah devam etmek üzere ara verildi. 

Konu ile ilgili olarak yetkililerden edinilen bilgilere göre, arama-kurtarma ekiplerinin aramalarını geç saatlere kadar  sürdürdüğü ancak Işıktaş'ın  izine rastlanılmadığı öğrenildi. (M. Fatih Akgül-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir