• DOLAR 32.574
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2500.453
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 24 Kasım Perşembe Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Mezopotamya Gazetesi; `Kur`an İlimleri ve Meal Sınavı Katılımcılarına Duyuru`
Kuran Nesli Platformu, hafta sonu yapılan sınavın cevap anahtarının, sınav merkezlerinin tamamından optik formları platform merkezine ulaştıktan sonra Kuran Nesli Platformu Sitesinde yayınlanacağını bildirdi.

`Kaçak Telefon Baskını`
Meydan Mahallesi Raman Caddesi üzerinde bulunan Avrupa Pasajı ve Japon Pasajına Kaçakçılık Organize Şube ekipleri tarafından baskın yapıldı.

Batman Gazetesi; `Vali Turhan Sağlık Müdürlüğünü Ziyaret Etti`
Batman Valisi Ahmet Turhan gövere yeni başlayan İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçı` yı makamında ziyaret etti.

`Suriyeli Gelinler Sorunu Masaya Yatırıldı`
Batman Barosu Kadın Hakları Komisyonu, merkezi Ankara olan Kadın Dayanışma Vakfı temsilcileri ile Suriye`den yapılan gayri resmi evlilikler konusunu masaya yatırdı.

Batman Postası Gazetesi; `Batman`da Silahlı Kişiler Şantiye Bastı 3 Ölü`
Batman Şelmo Petrol Sahası`nda, Avusturya PEMİ Şirketine ait şantiyeyi basan silahlı kişiler 3 kişiyi öldürdü, 1 kişiyi yaraladı.

`Yerel Basına KOSGEB Desteği`
Basın İlan Kurumu medya kuruluşlarının da KOSGEB kredilerinden faydalanması için KOSGEB ile ortak bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda 9 Aralık 2011`de Ankara`da Rixos Otel`de bir panel düzenlenecek.

Batman Barış Gazetesi; `Skandal!`
Batman Bölge Devlet Hastanesi bünyesinde kurulması beklenen Yanık Tedavi Ünitesinin başka vilayete kaydırılmasından sonra, Batman için elzem olan `Kardiyoloji Ünitesi`nin de Muş`a kaydırıldığı öğrenildi.

Batman Doğuş Gazetesi; `Öğrencilere Diş Fırçalama Teknikleri Anlatıldı`
Dünya Diş hekimleri günü nedeniyle düzenlenen programda ilköğretim öğrencilere diş fırçalama teknikleri anlatıldı.

Batman Umut Gazetesi; `İmam Atandı, Cami Onarılıyor`
Zaman Kardeşler Camii onarımına destek Batman Petrol Lisesi`nden geldi. Petrol Lisesi öğretmen ve öğrencileri aralarından cami için yardım topladı. Kalan eksiklikler için yardım severlerin yardımı bekleniyor.

Pusula Gazetesi; `Kur`an İlimleri ve Meal Sınavı`na İlişkin Açıklama`
Kuran Nesli Platformu, hafta sonu yapılan sınavın cevap anahtarının, sınav merkezlerinin tamamından optik formları platform merkezine ulaştıktan sonra Kuran Nesli Platformu Sitesinde yayınlanacağını bildirdi.

Batman Medya Gazetesi; `Görenleri Şaşkına Çevirdi`
E.T. doğurduğu 3 kilo ağırlığındaki erkek bebek, yaşam mücadelesi veriyor. Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesinde doğum yapan E.T`nin 3 kilo ağırlığında ve gelişimini tamamlayamayan erkek bebek, Batman`daki özel bir hastanede yoğun bakıma alındı. Bebeği görenler, şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Tıp`ta ender rastlanan ve damar hastası olduğu öğrenilen bebeğin yaşaması için doktorlar olağanüstü çaba sarf ediyor.

(Halid Coşkun -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir