• DOLAR 32.798
  • EURO 35.054
  • ALTIN 2509.436
  • ...
Türkiye Genelinde Hava Durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu`nun kuzey ve doğusu ile İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sinop, İnebolu ve Bandırma çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda yağmur, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeydoğu kesimlerde 3 ila 5, iç ve doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGÂR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara`da kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara`da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi beklendiğinden yaşanabilcek olumsuzlıklara karşı (Ulaşımda aksamalar vb.) vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu
EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde, iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
İÇ ANADOL: Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar Sinop ve İnebolu çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis bekleniyor.


Bazı İllerde Hava Durumu
İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgâr; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek. 5 12
İZMIR: Az bulutlu ve açık 6 15
ADANA: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saatlerinde yer yer sis hadisesi görülecek. 7 20
ANKARA: Parçalı bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile
BOLU: Parçalı bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. -2 7
TRABZON: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 6 9
VAN: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. İl genelinde buzlanma ve don olayı görülecek. -4 3
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık 1 11
(Ayhan Kaya - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir