• DOLAR 32.379
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2325.65
  • ...
Avrupa Yetim Der`den Ağrılı muhtaç ailelere yardım eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Avrupa'da bulunan ve dünya genelinde yaptığı yardım çalışmaları ile bilinen Avrupa Yetim-Der, Ağrı`da ihtiyaç sahibi ailelere yardım çeki dağıttı.

Avrupa Yetim-Der tarafından gönderilen yardım çekleri Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi aracılığı ile önceden tespit edilen muhtaç ailelere tutanak karşılığında teslim edildi.

Avrupa Yetim-Der Ağrı Temsilcisi ve Mustazaflar Cemiyeti üyesi Deniz Koçuk, bayram öncesinde muhtaç ailelere yaptığı yardımlardan dolayı Avrupa Yetim-Der yetkililerine teşekkür ederek, fakir ile zengin arasında köprü olmaya devam edeceklerini söyledi.

Deniz Koçuk,” Bu yıl Ağrı`da fakir ailelere yardım faaliyetimizde bir değişikliğe gittik. Normalde her zaman gıda üzerinden yardım yaparken, bu sene yardım çekleri dağıttık. Aslında bu vesile ile ailelerin kendi ihtiyaçlarını kendilerinin gidermelerini sağladık. “ dedi.

Almanya'da 2011 yılında kurulan Avrupa Yetim-Der (Internatıonal Help Organızatıon Pro Orphans) Pro Waisen e.V, dünya genelinde ihtiyaç sahibi, yetim, öksüz ailelere yardımlarda bulunuyor. (İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir