• DOLAR 32.555
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2425.891
  • ...
HÜDA PAR`dan bayram mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır İl Başkanlığı Ramazan Bayramı vesilesiyle mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajda önemli hususlara dikkat çekildi.

Bayram mesajında Müslümanların yaptıkları tüm ibadetlerin Allah tarafından kabul edilmesinin dilendiği açıklamada, Müslümanların parçalanmışlık halinin ittihade dönüşmesi için niyazda bulunuldu.

Bayram mesajında ayrıca zulüm altında bulunan İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa huzur ve sekinet dilendi.

Mesajın devamında, “Büyük hayır ve bereketlerle dolu bir ramazan ayını daha geride bıraktık. Kalkılan sahurların, tutulan oruçların, verilen iftarların, okunan Kur'an'ların, yapılan tesbih ve zikirlerin kılınan namazların, girilen itikafların, Rabbimizin kabul buyurmasını; bu ibadetlerimiz hürmetine aramızdaki bu parçalanmışlığın, tefrikanın, güçsüzlüğün, ataletin, gafletin üzerimizden gidermesini yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.” Denildi.

Bayram mesajında emperyalistlerin İslam coğrafyası üzerindeki projelere de dikkat çekilerek, “Müslüman halkların uğradığı zulümlerin, birlik ve beraberlikten yoksun, parçalanmışlık halimizden kaynaklandığı için Müslümanlar arasındaki ihtilafların izalesine ve zulme karşı ittihad etmelerine; başta Suriye, Irak, Mısır, Arakan ve Doğu Türkistan olmak üzere vahşi Batı medeniyetin sinsi projeleriyle kan gölüne dönüşen İslam coğrafyasının ve tüm insanlığın huzur ve sekinetine vesile olmasını şanı yüce Rabbimizden dileriz.” İfadeleri kullanıldı.

Son olarak, “Bu vesileyle Rabbimizin bize hediyesi olan Ramazan bayramını tebrik eder başta üye ve gönüllülerimiz olmak üzere, halkımıza, İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini dileriz.”  İfadeleri kaydedildi. (Hamza Adıyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir