• DOLAR 32.602
  • EURO 34.777
  • ALTIN 2496.495
  • ...
HÜDA PAR Batman il Başkanlığı`ndan bayram mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru adına yayımlanan bayram mesajında, Ramazan Bayramı`nın ümmetin dirlik ve birliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olması temenni edildi.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Ramazan Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajda, bayramın zulüm altında inleyen İslam dünyasının uyanışı ve kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulundu.

Mübarek günlerin Müslümanlar arasındaki ihtilafların izalesine ve zulme karşı birlik ve vahdet içerisinde olmalarına vesile olması temennisinde bulunulan açıklamada, “Bu mübarek zaman diliminin özelde esaret altında ve muhacerat yaşayan Müslümanların kurtuluşuna ayrıca tüm dünya Müslümanları arasındaki tefrikanın son bulmasına vesile olması dileğiyle Ramazan bayramlarını tebrik ediyoruz. Ümmetin kurtuluşuna vesile olmasını yüce Allah`tan temenni  ederiz.” denildi.

İslam coğrafyasında yapılan zulümlerin üzüntüsü ile bayrama girdiklerini belirtilen Doğru, "Başta kendi coğrafyamız olmak üzere boydan boya İslam ülkelerinde yaşanan zulümlerin ve yapılan katliamların üzüntüsü içerisinde Cuma günü Ramazan Bayramı`nı idrak edeceğiz. Ümmetin çeşitli coğrafyalarından farklı renkte, dilde, ırkta, mezhepte Müslümanlar Allah-u Teâlâ`ya kulluk temelinde İslami şuurla bu bayramda da bir araya geliyor. Ümmetin tüm unsurlarıyla özgür olduğu, baskı ve zulüm altında inlemediği bayramlara kavuşmasını diliyorum.” dedi.

Doğru, son olarak partililerle ve halkla bayramlaşmanın Bayramın üçüncü gününde (Pazar) 13.00-16.00 saatleri arasında il başkanlığı binasında yapılacağını belirtti.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir