• DOLAR 32.324
  • EURO 35.105
  • ALTIN 2300.905
  • ...
OSİYAD`dan fakir ve muhtaç ailelere Bayram öncesi yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Osmaniye'de faaliyet yürüten ve daha önce de yaptığı hayırlı çalışmalarla ismini sık sık duyuran Osmaniye İlim ve Yardımlaşma Derneği (OSİYAD) Ramazan ayı ve Bayram öncesi yaptığı yardımlarla fakir ve muhtaçların yüzünü güldürdü.

Dernek yönetimi,  üye ve gönüllüleri tarafından daha önce tespit edilen 162 muhtaç aileye daha gıda, giyim, et ve nakdi yardımında bulunduğunu açıkladı.

Yardımlar hakkında açıklama yapan OSİYAD Yardım Komisyonu Başkanı Mahfuz Akgün, amaçlarının zengin ile fakir aileler arasında köprü olmak olduğunu belirtti.

Akgün, "Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle fakir ve muhtaç aileleri tespit edip dernek üye ve gönüllülerimiz ile duyarlı esnafların yaptıkları yardımları Ramazan ayında, içerisinde Suriyeli ailelerin de olduğu toplamda yüzlerce aileye ulaştırma imkanımız oldu. Yaşadığımız çağda, fakir ile zengin arasında İslam`ın bize verdiği şiarla muhabbet köprüleri kurmak amacındayız" diye belirtti.

Yardımların toplanması ve dağıtılması hususunda kendilerine yardımcı olanlara teşekkür ettiğini belirten Akgün, dağıttıkları yardımların Ramazan ayı ile sınırlı olmadığını, diğer aylarda da bu yardımların devam edeceğini belirtti. (Abdulkadir Alakuş - İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir