• DOLAR 32.598
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2498.054
  • ...
Avrupa Yetim Der Gümüşhane`de muhtaç aileleri sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yetimlere ve fakir ailelere yaptığı yardımlarla tanınan Avrupa Yetim Der, Gümüşhane`deki yetimlere ve fakir ailelere yardım çeki verdi.

Kendilerine yardım çeki verilen yetimler ve fakir aileler, Avrupa Yetim Der tarafından belirlenen bir mağazada alışveriş yapabilecekler.

Yardımlarla ilgili bilgi veren Avrupa Yetim Der gönüllüsü Mehmet Kabayel, bu sene Gümüşhane`de farklı bir uygulamaya gittiklerini ifade ederek, "Önceki yıllarda gıda üzerinden yardım yaparken, bu sene yardım çekleri dağıttık. Bu vesile ile ailelerin ve yetimlerin kendi ihtiyaçlarını kendilerinin gidermelerini istedik.” dedi.

Çek verilen ailelerin oldukça sevindiklerini dile getiren Kabayel, çek verdikleri ailelerin, 'bu Ramazanda bizi yalnız bırakmayan Avrupa Yetim Der'den Allah razı olsun.' dediklerini aktardı.

Kabayel, son olarak, "Burada durumu iyi olan Müslümanların daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Fakir ve muhtaç ailelerin sayıları oldukça fazla. Biz köprü görevi gördüğümüz için gelen yardımları muhtaç ailelere elimizden geldiğince ulaştırmaya çalışıyoruz. Rabbim bu çalışmaları kendi rızası için kabul etsin." ifadelerini kulandı. 

İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir