• DOLAR 32.507
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2423.52
  • ...
YAR DER`den fakir aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`da yaptığı hayır ve yardım faaliyetlerle halkın büyük teveccühünü kazanan Yardım Eli Derneği (YAR DER), mağduriyeti Rehber TV`nin Umut Kervanı Programında gündeme gelen ve yardım talebinde bulunan Çoban ailesine sahip çıktı.

Ailenin mağduriyetinde yerinde tespit ettikten sonra aileye bin 500 TL nakit para ile bir gıda kolisi götüren dernek yetkilileri, anne Güler Çoban`dan da yaşadıkları mağduriyet hakkında bilgi aldı.

Yardımlarından dolayı YAR DER yetkililerine teşekkür eden anne Güler Çoban, yapılan yardımlardan dolayı çok mutlu olduklarını, çok büyük mağduriyetler yaşadıklarını ve yapılan yardımlar sayesinde çocuklarının yüzünün güldüğünü söyledi.

Konu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan YAR DER Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Bilen,  Umut Kervanı Platformuna üye olan derneklerinin hayırsever halkın yardımları sonucu toplanan parayı aileye ulaştırdıklarını ve 8 çocuklu ailede babanın vefat etmesinden dolayı çok zor şartlarda geçimlerini sağladıklarını belirtti.

Zengin ile fakir arasında köprü vazifesi gördüklerini kaydeden Bilen, “Fakir, muhtaç ve yetim ailelere hem yardım da bulunuyoruz hem de bu insanlara yardım etmek isteyen diğer insanlara bir köprü vazifesi görüyoruz. Umut Kervanı programından sonra bize gelen nakdi yardımları ve bunun yanında da dernek olarak da biz bu ailelere gıda yardımını teslim ederken bu insanların yüzlerinde beliren umut hepimizi çok mutlu etmiştir. Keşke onların yaşadığı bu mutluluğu bu sevinci diğer hayır sahipleri de görseydi. Allah bu muhtaç ailelere yardımda bulunan herkese bu dünyada ve ahirette mutluluklar nasip etsin, mallarını bereketli kılsın” ifadelerini kullandı. (Mustafa Bikeç-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir