• DOLAR 32.382
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2326.314
  • ...
Rahmet Gıda Bankası`ndan yüzlerce aileye Ramazan yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde muhtaç ailelere yaptığı yardımlarla adını sıkça duyuran ve kurulduğu günden beri binlerce aileye yardım ulaştıran Rahmet Gıda Bankası, Ramazan ayı içerisinde aralarında Suriyeli mültecilerin de bulunduğu yardıma muhtaç 486 aileye 22 bin 639 TL değerinde çeşitli yardımlarda bulundu.

Ramazan ayındaki yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Rahmet Gıda Bankası Başkanı Mehmet Şirin Öz, Ramazan ayında 486 aileye 22 bin 639 TL değerinde yardım yapıldığını söyledi. Başkan Öz, "Mübarek Ramazan ayı içerisinde hayırseverlerin bağışladıkları yardımları Kızıltepe ilçemizde ikamet eden ve araların da bazı Suriyeli mültecilerin de bulunduğu yetim ve muhtaç 307 aileye gıda paketi, 30 aileye kırmızı et, 149 aileye de giyim yardımı ulaştırdık.” Öz, “Ramazan ayı içerisinde toplamda 486 aileye 22 bin lira değerinde yardım dağıttık." dedi.

Hayırseverlerin bağışladıkları yardımları üyelerin özverisi ile muhtaç ailelere ulaştırdıklarını kaydeden Öz, "Kızıltepe`de bazen sıcaklıkların 50 dereceyi bulduğu günlerde dahi üyelerimiz hayırseverlerin bağışladıkları yardımları büyük bir fedakarlıkla ev, ev dolaşarak yetim ve muhtaç ailelere ulaştırdı. Mübarek Ramazan ayında olduğu gibi Ramazan ayından sonra da çalışmalarımız devam edecek. Duyarlı halkımızın yapacağı yardımları yetim ve muhtaç ailelere ulaştırıp, yardıma muhtaç aileler konusunda aracı olma misyonumuzu devam ettireceğiz." diye konuştu.

Öz açıklamanın sonunda hayırsever ve üyelerine teşekkür ederek sözlerini şöyle bitirdi: "Kurulduğumuz günden beri, binlerce yetim ve muhtaç ailelere ulaştırdığımız yardımlar, hayırseverlerin bağışladığı yardımlar sayesinde olmuştur. Rahmet Gıda Bankası aracılığı ile bu hayırlı işlerde yetim ve muhtaçlara yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlerden ve büyük fedakarlıklarla yardıma muhtaç ailelerin yardımlarına koşan dernek üye ve gönüllülerimizden Allah razı olsun." (Mehmet Aslan - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir