• DOLAR 32.367
  • EURO 35.069
  • ALTIN 2325.165
  • ...
IHO Ebrar`dan Midyatlı fakirlere gıda yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda`da bulunan uluslararası yardım kuruluşu IHO Ebrar, “Kardeş Aile Projesi” kapsamında yardımlarına devam ederek, Ramazan ayının son günlerinde Midyat ve Batman`ın Gercüş ilçesine bağlı  Kayapınar Beldesi`nde   aralarında Suriyelilerin de bulunduğu fakir ve muhtaç 20 aileye  içinde kırmızı et ve muhtelif gıda ürünleri bulunan yardım paketleri dağıttı.   

IHO Ebrar yerdımları, Midyat`ta hayırlı hizmetlerini sürdüren Azim-Der Yardım Komisyonunun  aracılığıyla, önceden tespit edilen ailelerin evlerine götürmek suretiyle  teslim edildi.

Avrupa Yetim-Der ve İho Ebrar`ın Midyat temsilciliğini de yürüten Midyat Azim-Der Yardım Komisyonu Başkanı M.Sait Başaran yardımlarla ilgili bilgi vererek,   “ Mübarek Ramazan ayının sonlarına doğru geldiğimiz bu günler de,  Bayramlık ihtiyaçlarını temin edemediğini tespit ettiğimiz,  aralarında ihtiyaç sahibi Suriyelilerin de  bulunduğu 20 aileye, İHO Ebrar vasıtasıyla gıda ve kırmızı et yardımında bulunduk. Rabbim yardımlarını esirgemeyen hayırseverlerden razı olsun.” dedi.  

Ramazan da yaptıkları yardımların Ramazan sonrasında da devam etmeye gayret göstereceklerini   söyleyen Başaran;
“ Gelir seviyesi düşük olan ihtiyaç sahipleri yılın 12 ayı yardıma muhtaçtırlar. Bu ailelere periyodik olarak yardımlarımıza hayırseverlerin katkılarıyla yıl boyunca devam edeceğiz inşallah. Bu konu da başta  Avrupa Yetim-Der  ve  IHO Ebrar olmak üzere tüm yardım kuruluşlarına ve hayırseverlerimize  katkılarından dolayı   teşekkür ediyoruz . Allah hepsinin hayrını kabul etsin. “ şeklinde konuştu.  (Süleyman Tunç-İLKHA)
 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir