• DOLAR 32.586
  • EURO 34.827
  • ALTIN 2412.595
  • ...
Van İsra-Der`den iftar yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van`da 2012 yılında açılan ve özellikle irşad alanında faaliyet yürüten İsra-Der, üye ve gönüllülerine yönelik bir iftar yemeği verdi.

Mübarek Ramazan ayının son günlerini geçirdiğimiz şu günlerde son iftarlar veriliyor. Bu kapsamda Vali Mithatbey Mahallesinde bulunan  İsra-Der binasında iftar yemeğiverildi.

Verilen iftarla ilgili bilgi veren İsra-Der Başkanı Halil İlhan, Ramazan ayının bereket ayı olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin de kardeşlik noktasındaki bereketi arttırdığını söyledi.

İlhan, “Bizler de bu kapsamda dernek üye ve gönüllülerimizde Ramazanın bu son günlerinde de olsa böyle bir iftar yemeği organize ettik. Bunun kardeşliğimize katkı sağlamasını ve kardeşliğimizi pekiştirmesini niyaz ediyorum. Biliyorsunuz bizler İsra-Der olarak daha İrşad anlamında çalışmalar yürütüyoruz. Rabbim bizlerin ortaya koyduğu bu çabayı da boşuna çıkarmasın inşallah.” dedi.

“Rabbim, rızasına uygun amellerde bir araya gelmeyi nasip etsin”

Ayrıca yıl içerisinde farklı faaliyetlerinin de olduğunu hatırlatan Başkan İlhan, “Liseli gençlerimize yönelik sohbetlerimiz oluyor. Onun dışında kitap okuma çalışmaları ve mahalle çalışmalarımız da oluyor. Sizlerin aracılığıyla iftarımızda emeği geçen ve iftarımıza teşrif eden tüm kardeşlerime teşekkür ediyor. Rabbimin nice iftarlarda ve rızasına uygun amellerde bir araya gelmeyi bizlere nasip etsin” duasında bulundu.

Verilen iftar yemeği yapılan kısa sohbet ve duanın ardından sona erdi. (Murat Dalgın-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir