• DOLAR 32.575
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2493.377
  • ...
Dumanlı, Gülen`e Küfredenle Aynı İftarda
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Faşist “Türk Solu” dergisi ilk kez "Ordu Göreve" pankartları ile gündeme gelmişti. O yürüyüşe katılanlar yargılanırken dönemin savcısı Zekeriya Karaman “Türk Solu” dergisi sahibi Gökçe Fırat'ın ifadesini bile almaması, "Gülen örgütü"nün bu dergiyle işbirliği içerisinde olduğu iddiasının ortaya atılmasına neden olmuştu. Daha sonra Fethullah Gülen'in kitapları ile poz vererek örgüte yakınlığını açıklamaktan çekinmeyen Gökçe Fırat, “FETÖ” üyesi polislere destek olmak için günlerce Çağlayan Adliyesi'nde nöbet tuttu.

Kürtlerden Alışveriş Yapmayın Kampanyası Başlattı

Muhsin Yazıcıoğlu'ndan Mahmut Ustaosmanoğlu'na kadar dindarlara yönelik yoğun bir linç kampanyası yürüten Türk Solu Dergisi "Kürtlerden alışveriş yapmayın." diyecek kadar da ırkçı yönü ile dikkat çekiyor.

Cumhurbaşkanı'na Hakaret Ve Tehditten Cezaevine Girdi

Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "asalım mı kazığa mı oturtalım" şeklinde hakaret içeren açıklamalarda bulunan Gökçe Fırat, tutuklanarak yaklaşık bir ay cezaevinde tutulmuştu. “Gülen örgütü” tarafından baş üstünde tutulan “Türk Solu” dergisi ve sahibi Gökçe Fırat arasında nasıl bir ilişkinin olduğu merak ediliyor.

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir