• DOLAR 32.507
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2429.722
  • ...
Cizre Nuh Gıda Bankası Ramazan ayında muhtaçları unutmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kurulduğu günden beri yaptığı aralıksız yardım faaliyetleri ile yardıma muhtaç yetim ve yoksulların umudu olan Cizre Nuh Gıda Bankası, Mübarek Ramazan ayında da yardımlarına devam ederek toplamda 300 aileye çeşitli yardımlarda bulundu.

Yapılan yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Cizre Nuh Gıda Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özalp, “Cizre Nuh Gıda Bankası olarak, bu yılki Ramazan ayında da bugün itibariyle hayırseverlerimizin, üye ve gönüllülerimizin göndermiş oldukları yardımları şu ana kadar ulaştırmış bulunmaktayız. Sadece Ramazan ayında 210 muhtaç ailemize gıda yardımı ulaştırdık. Bu gıda paketlerimiz sekiz kalemden oluşmakta ve bir ailenin bir aylık ihtiyacını görecek şekilde hazırlayıp dağıttık. Ayrıca Avrupa Yetim Der aracılığıyla 30 yetim çocuğumuza bayramlık elbise dağıtımına aracı olduk. 60 muhtaç ailemiz için de 3 parçadan oluşan giyim ve ayakkabı yardımında bulunduk. Ramazan ayının toplamında yardıma muhtaç 300 ailemize hayırseverlerimizin ve üyelerimizin destekleriyle yardımların ulaşılmasında aracı olduk.” dedi.

Özalp, Ramazan ayının son gününe kadar ve bayramdan sonra da hayırseverlerin destekleriyle yardımlarda bulunmaya devam edeceklerini söyledi.

Hayırseverlere desteklerinden dolayı teşekkür eden Özalp, sözlerini şöyle sürdürdü. “Rabbim yardımlarıyla bizi aracı kılan hayırseverlerin yardımlarını kabul buyursun. Bu vesile ile Ramazan Bayramını tebrik ediyoruz. Rabbim Ramazan Bayramını hayırlara vesile kılsın. Bu hayırlı çalışmalara destek olan herkesten Allah razı olsun.”   (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir