• DOLAR 32.525
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2437.831
  • ...
Kızıltepe kaymakamlığından 2 bin kişilik iftar yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaymakamlık binası önündeki açık alanda verilen iftara, bazı bölge alimleri kamu kurum müdürleri, ilçe Vaizi, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, vatandaşlar ve Suriyeli mülteciler katıldı.

İlçe vaizi Kemal Kahraman tarafından okunan Kur`an-ı Kerim ve yaptığı duanın ardından bir konuşma yapan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, ilçede Ramazan ayının huzur içerisinde geçtiğini belirterek yapılan ibadetlerin kabul edilmesini diledi.

Kaymakam Ermiş, “ Başı rahmet, ortası mağfiret sonu günahların affı olan cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının artık son günlerine geldik. Kaymakamlığımız tarafından hayırseverlerin desteğiyle yapılan altıncı iftarımız, bu gün de 2 bin kişilik bir iftar programız var ve bütün vatandaşlarımıza yöneliktir. Daha önce Samimi Yet ailelerine, engelli vatandaşlarımıza, Suriyelilere ve   gazi ailelerimize, korucularımıza ve şehit ailelerine yönelik iftar programları düzenledik. İlçemizde Ramazan ayı huzur içerisinde geçti. Ben bütün vatandaşlarımızın ibadetlerinin makbuliyetini diliyorum. Önümüzdeki Ramazan bayramının güzel geçmesini temenni ediyorum.”

Tayininin Tokat Zile`ye çıktığını dile getiren Ermiş konuşmasını şöyle bitirdi:

“ Artık bizim de veda vaktimiz geldi. Bu aynı zamanda belki de veda gecemiz. Yakında ben de ayrılacağım. Tüm Kızıltepeli halkımıza haklarını helal etmelerini diliyorum. Mutlaka emeği üzerimde olanlar oldu. Yapabildiklerimiz oldu, yapamadıklarımız oldu. Ama iyi niyetle halkın mutluluğunu esas alan, halka birinci sınıf hizmet götürmeyi esas alan, halkla bütünleşme kaynaşma, devlet ile vatandaş arasındaki uçurumları yok etme anlamında ciddi emek sarf ettik. İnşallah hoş bir seda bırakabilmişizdir. Herkese Allaha ısmarladık diyorum.” dedi.  (Mehmet Aslan-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir