• DOLAR 32.526
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2489.39
  • ...
Gençlik kampında iftar programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Gevaş ilçesi gençlik kampında iftar programı düzenlendi. Programa Van Valisi İbrahim Taşyapan, Vali Yardımcısı Vefa Kaya, Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Tuşba ve Gevaş kaymakamları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, Gevaş Belediye Başkanı ve kurum amirleri katıldı.

İftar öncesi kampı gezen Vali Taşyapan ve beraberindekiler ok atışı yaptı. Daha sonra Türkiye’nin farklı illerinden gelen ve bir haftadır kampta bulunan öğrencilerin yaptığı silahlı tatbikatı izlendi.

Daha sonra iftar programına geçildi. Burada birlikte iftar açan katılımcılar Van İl Müftü yardımcısının yaptığı iftar duasından sonra Türkiye’nin farklı illerinden gelen öğrenciler için düzenlenen veda programına geçildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan veda programda kısa bir konuşma yapan Vali İbrahim Taşyapan, Burada misafir öğrencilere teşekkür ederek, gençliğin hayatın en tatlı zamanları olduğunu hatırlatarak gençlere tavsiyelerde bulundu.

Vali Taşyapan, “Burada birbirilerinizi tanıdınız. Van’ımız hem deniziyle hem doğasıyla çok güzel bir yer. Bir yeri güzelleştiren oranın insanlarıdır. Orada yaşayan insan varlığıdır. Bizler bu akşam burada sizlere misafir olduk. Sizler bizim misafirlerimizdiniz son akşamınızda da bizler sizin misafiriniz olalım istedik.” dedi.

Vali Taşyapan, kampta emeği geçenlere teşekkür etti.

İlahilerin seslendirildiği program Van Spor il Müdürü ve kamp liderlerinin teşekkür konuşması sonrası yakılan kamp ateşiyle program son buldu. (Murat Dalgın-İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir