• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ağrılı genç esrarengiz kurşunla hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı'nın Patnos ilçesinde aracıyla şarampole yuvarlanan genç, aracını çıkarıp işyerine gittiği sırada nereden geldiği belli olmayan kaleşnikof mermisi ile hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, çekici kamyoneti olan Muhammet Zenger, 9 Temmuz günü ilçeye bağlı Değirmenözü köyüne gitti.

Burada yoldan çıkıp şarampole yuvarlanan otomobili 04 P 5810 plakalı kamyonun üzerindeki vinçle çıkaran Muhammet Zenger, aracını çıkardıktan  sonra Patnos'a hareket etti.

Kamyonuyla bir süre yol aldıktan sonra sol kulak memesinin altından kan geldiğini fark eden Muhammet Zenger, paniğe kapıldı.

Kaza yaptığını sanan ve kanı görünce paniğe kapılıp kamyonuyla yoldan çıkan Muhammet Zenger, köylü kadınların yardımıyla Patnos Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bilinci açık olan Zenger'in hastanede çekilen tomografisinde başında kalaşnikof mermisi tespit edildi.

Van Yüzüncü yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine sevk edilen ve iki gün yoğun bakımda tutulan Zenger, yapılan tüm müdahaleye rağmen  kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Değirmenözü köyü ile Patnos arasında nereden geldiği belli olmayan kör kurşunla hayata veda eden Muhammet Zenger'e, kalaşnikof marka silahla kimin ateş açtığı araştırılıyor.

Gözyaşları içinde toprağa verilen Zenger'in ölümü olayıyla ilgili cumhuriyet savcılığı soruşturma başlattı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir