• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yapıcıoğlu`ndan Kadir Gecesi mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi ile ilgili açıklama yaptı.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığında açıklama yapan Yapıcıoğlu, Kadir Gecesi`nin esenlik olarak müjdelendiğini belirtti.

Kadir Gecesi`nin, İslam ümmetinin içinde bulunduğu olumsuz durumlardan kurtuluşuna vesile olmasını temenni eden Yapıcıoğlu, açıklamasında, “Bizleri bu seneki Ramazan ayına ve Kadir Gecesi`ne ulaştıran Allah`a hamd olsun.” diyerek, Ümmetin hayırlı olacak bir bayrama ulaşması temennisinde bulundu.

Yapıcıoğlu açıklamasında; “Allah`tan temennimiz, bir dahaki Ramazan`a ve Kadir Gecesi`ne bizleri ulaştırmasıdır. Kadir Gecesi`nin, ümmetin içerisinde bulunduğu şu halden kurtuluşuna; zaruret, tefrika ve cehaletten kaynaklanan zillet ve iç çatışma durumunun sona ermesine vesile olmasını temenni ediyorum. Ayrıca kardeşlik ve huzurun yeniden tesisine, bin aydan daha hayırlı bu gecede kadir-i mutlak olan Allah`ın bütün İslam ümmetine hayırlar takdir etmesine vesile olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.  (Hamza Adiyaman/Emrah Deniz-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir