• DOLAR 32.588
  • EURO 34.758
  • ALTIN 2491.159
  • ...
Nizip İhsan Der muhtaç aileleri Ramazan da unutmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Nizip ilçesinde faaliyet gösteren İhsan Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İhsan-Der) Ramazan ayında 200 muhtaç aileye erzak, et ve nakdi yardım ulaştırdı.

Konu hakkında görüştüğümüz dernek başkanı Halil Vural konuyla ilgili olarak, “Ramazan aylarında İslam âlemi olarak gün boyunca açlık ve susuzluğu yaşıyor ve bunu tüm yıl çeken fakir ve muhtaç aileleri daha iyi anlıyoruz. Nasıl biz iftarı bekliyorsak fakir ve muhtaçlar da onlara göndereceğimiz yardımları o şekilde bekliyorlar. Bunun için İslam ümmeti olarak elimizden gelen çabayı göstermemiz gerekir.” dedi.

Bu Ramazan ayında da fakir ve muhtaç ailelere yardımlarını ulaştırdıklarını belirten Vural, “Bu yılki çalışmalarımız neticesinde toplamda 200 aileye yardımlarımızı ulaştırdık. İnşaallah yardımlarımız Ramazan sonrası da devam edecektir. Allah bize yardımcı olan esnaf ve gönüllü kardeşlerimizden razı olsun. Buradan tüm İslam âleminin Ramazan Bayramlarını kutlar ve hayırlara vesile olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.      (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir