• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti Mersin`de yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan ayında mağdur aileleri unutmayan Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi, kendilerine ulaştırılan ayni ve nakdi yardımları muhtaçlara ulaştırmaya devam ediyor.

Zengin ile fakir aileler arasında köprü vazifesi gören Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi, hayır sahipleri tarafından kendilerine ulaştırılan yardımları 120 aileye ulaştırdı. 20 aileye ise iki kilogramdan oluşan kırmızı et dağıttı.

 “Yardımlarımızı tüm aylarda yapalım”

Yardımların Ramazan ayı dışında tüm aylarda yapılması gerektiğini ifade eden Yardım Komisyonu Başkanı Mehmet Derman, “Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi olarak Rehber TV`de yapılan programdan dolayı hayır sahipleri bize ulaştılar. Allah hayır sahiplerinden razı olsun. Ailelere ulaştırdık. Hayır sahiplerine dua ediyorlar. Biliyorsunuz Ramazan ayıdır. Rahmet ayıdır. Zekat ayıdır. Bu ay gerçekten zenginin fakiri beklediği bir aydır. Bu durumdan dolayı bütün hayır sahiplerine buradan sesleniyoruz. Yardımlarınızı fakirlerden esirgemeyin. Yardımlarını fakirlere ulaştırsınlar. Tabii bunu sadece Ramazan ayıyla sınırlı tutmasınlar. Bütün aylarda bu fakir aileleri gözetsinler. Onlardan yardımlarını esirgemesinler ki onların duaları her zaman hayır sahiplerine olsun. Biz sadece burada bir aracıyız. Allah Teâla hayır sahiplerinden razı olsun.” dedi.     (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir