• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hava durumu bugün nasıl olacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Ordu ve Artvin çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, Güneydoğu`da mevsim normalleri üzerinde olacağı tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ve güneydoğu kesimler ile zamanla Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Orta ve Güney Ege kıyıları, öğle saatlerinde Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Marmara'nın kuzeyi ile Tokat ve Sivas çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-0 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde kuzey kesimlerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Orta ve Güney Ege kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde Sivas çevrelerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde Tokat çevrelerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Erzurum, Kars, Ardahan ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde bölgenin güneydoğusunda güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Güney Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 22/29

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 16/29

İzmir: Az bulutlu ve açık 22/33

Adana: Parçalı ve az bulutlu 24/32

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık – sıcak 22/38

Batman: Az bulutlu ve açık – sıcak 19/39

Van: Az bulutlu ve açık 14/30  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir