• DOLAR 32.59
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2507.365
  • ...
Kaymakam kimsesiz kadınla oruç açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl`ün Karlıova ilçe Kaymakamı Levent Yetgin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan aldığı yardımlarla geçimini sürdüren İzzet Kaçuk`un (65) adlı yaşlı kadının  evine misafir olarak onunla birlikte orucunu açtı.

Kaymakam Yetgin, beraberindeki Karlıova Müfütsü Abdullah Söylemez ve SYDV Müdürü Özgür Değirmenci ile birlikte ziyaret ettiği tek başına bir evde yaşayan  Kaçuk`la, iftardan sonra  bir süre sohbet etti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın verdiği yardımlarla geçimini sağladığını söyleyen Kaçuk, “Kimim kimsek yok, ilk defa evime bir misafir geldi ve gelen misafir de bir Kaymakam oldu. Buna çok memnun oldum. Allah böylelerini başımızdan eksik etmesin” dedi.

Kaymakam Yetkin, "Ramazan ayında fırsat buldukça sık sık yoksul vatandaşlarımızın kapısını çalarak sofralarında iftar açıp misafir olmak istiyorduk ama, iş yoğunluğundan dolayı nasip bugüne kaldı. Ramazan ayının son günlerinde yetiştirebildiğimiz kadar vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Nasip olursa Kobane`den buraya gelen aileleri de ziyaret edeceğiz" dedi.

Karlıova Müftüsü Abdullah Söylemez yaşlı kadına alış veriş çeki hediye ettikten sonra misafirler evden ayrıldı. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir