• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep'te Camiler temizlenerek bayrama hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan Bayramına hazırlık amaçlı Şehitkâmil merkezinde bulunan Camilerde başlatılan bayram temizlik çalışmaları görevli ekipler tarafından yapılıyor.

Ramazan Bayramı nedeniyle Bedrettin Ayni Camii’nde devam edilen çalışmalarda; ahize, halı, pencere, vestiyer, mihrap, minberler, başta olmak üzere cami baştan aşağıya temizlendi.

Ayrıca abdest alınan şadırvan ve tuvaletlerin yanı sıra cami avlusunun da temizliği yapıldı. Görevlilerce temizlik işi bittikten sonra caminin içerisine gül esansı sıkılarak da caminin güzel kokması sağlanıyor.

Öte yandan ilçede bulunan tüm camilerin ve mescitlerin bayrama kadar temizlenileceği belirtilirken, temizlik işlerinin büyük bir titizlikle yürütüldüğünü ifade eden cami müezzini Seydi Adıyaman, Ramazan öncesi de ekiplerin camilerini temizlediklerini belirterek, “Bugün yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi temizlik çalışmaları yapılıyor. Camimiz Ramazan Bayramına hazır bir duruma geldi. Şimdiden tüm Müslüman kardeşlerimin bayramını kutluyorum.” dedi.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir