• DOLAR 32.576
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2426.327
  • ...
Mehmet Göktaş imza gününde okurlarıyla buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 26. Dini Kitaplar Fuarına katılan Hayrın Yolcuları Derneği, Araştırmacı-Yazar Mehmet Göktaş için imza günü düzenledi. Fuara gelenler imza gününe yoğun ilgi gösterdiler.

Mehmet Göktaş daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Aspuzuda Ramazan Geceleri’ adlı etkinlikte konuştu.

Ramazan ayında nefsin terbiye edilmesi gerektiğine değinen Göktaş, "Ramazan ayı bizler için rahmet ayıdır. Bundan dolayı bizler elimizden geldiği kadar bu ayda nefsimizi terbiye etmeliyiz. Cenab-ı Hakkın rahmetinin bol bol yağdığı bu ayda bol bol Kur’an-ı Kerim okumalıyız. İbadetlerimizi aksatmadan yapmalıyız. Tabi bu ibadetler sadece Ramazan ayı içerisinde kalmamalıdır. Bunu bütün bir yıla yaymalıyız. Kıymetli kardeşlerim bir de Ramazan ayını tefekkür ederek değerlendirelim. Bu ayda ne kadar aciz olduğumuzu ve nefsin aç kalarak nasıl da terbiye edildiğini ciddi manada tefekkür edelim. Rabbim bizleri Ramazan ayını en güzel şekilde değerlendiren kullarından eylesin.” ifadelerine değindi.  (Recep Fidancı - İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir