• DOLAR 32.548
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2431.99
  • ...
Ataşehir Skandalında CHP`den Ses Çıkmıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul`un Ataşehir ilçesinde Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile CHP`li milletvekili eşi Gamze İlgezdi`nin ortaya çıkan şaibeli milyonluk rezidansları CHP`yi sarstı. CHP İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi`nin sahip olduğu lüks rezidansların ortaya çıkmasının ardından gözler Ataşehir Belediyesi`nin CHP`li Başkanı Battal İlgezdi`ye çevrildi. Kurulduğundan bu yana rant ve yolsuzluk iddialarıyla gündemden düşmeyen Ataşehir Belediyesi ile CHP`li Başkanı Battal İlgezdi hakkında açılan soruşturmalarda şok detaylar ortaya çıktı.

EMANETÇİ BACANAK

Usulsüz verilen ve adrese teslim ihalelerin yanı sıra, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi`nin sahip olduğu çok sayıdaki gayrimenkulü,  kamuoyunun dikkatini çekmemesi için baldızının eşi Özer Çetin Şenyurt`un üzerine yaptırdığı öğrenildi.

İLGEZDİ REZİDANS KRALLIĞI

İlgezdi ailesinin skandalı bununla da bitmiyor. Buz Rezidans`ta İlgezdiler`e ait 50`ye yakın lüks dairenin tapusunun Özer Çetin Şenyurt`un adına olduğu iddia ediliyor. İlgezdi çiftine ait Bodrum`daki lüks villa da Şenyurt adına kayıtlı. İlk ihale de bacanağa Ataşehir`in ilçe olarak belirlenip belediyenin kurulmasının ardından ilk ihaleler de ‘Hizmet Masası İçin Personel Alımı` adı altında yine Özer Çetin Şenyurt`a ait Paralel Danışmanlık adlı şirkete verildi. Ancak Şenyurt, hisselerini dikkat çekmeme için Birol Özdemir`e devretti.

KILIÇDAROĞLU SUS PUS

CHP yönetiminin İlgezdi ailesinin kurduğu lüks rezidans krallığı ve bulaştığı yolsuzluk karşısında süt dökmüş kediye döndü. 7 Haziran seçimlerinin ardından Koalisyon hükümetiyle ilgili “Yolsuzluk mücadele Evrensel ilkemiz ve olmazsa olmazımızdır” diyen CHP Lideri, BUZGate Skandalı ile ilgili soruları cevapsız bıraktı.  Kılıçdaroğlu`nun, skandal karşısında sessiz kalmasının altında yatan neden ise merak ediliyor. Ancak Kılıçdaroğlu ile İlgezdi aileleri arasındaki yakın ilişki biliniyor.

Kaynak: Star

Bu haberler de ilginizi çekebilir