• DOLAR 32.6
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2520.753
  • ...
Peygamber Sevdalıları Platformu`ndan Kadir Gecesi mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu, bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajda, İslam ümmetine, işkence ve zulüm altında bulunan tüm Müslümanlara dua edilmesi çağrısında bulunuldu.

Yayımlanan mesajda, Kadir Gecesi`nin bin aydan daha hayırlı olduğu müjdesinin Allah tarafından insanlara bildirildiği hatırlatılarak, bu gecenin gereği gibi ihya edilmesi gerektiği tavsiye edildi.

Müslümanların Kadir Gecesinin feyzinden istifade edebilmeleri gerektiğinin vurgulanan açıklamada, “Mevlamız, fazl-u kereminden bizlere ihsan buyurdu ve bizlere bu güzel geceden, bu kıymetli zamanın bereketinden istifade etmemiz için fırsat verdi. Bir sonraki seneye kimin ulaşıp ulaşmayacağı bilinmez. Ama gerçek olan şu hakikat ki; kapımıza gelen bu fırsatta tepilmez. Peygamber Sevdalısı halkımıza, bu değerli gecenin kadrini tutmalarını, bu mübarek geceyi çok güzel değerlendirmelerini ve bir sonraki Kadir Gecesi`ne de bizleri ulaştırması için Rahman ve Rahim olan Rabb-ı Zülcelale çokça niyazda bulunmalarını tavsiye ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında ise “Kendimize, aile, akraba ve dostlarımıza çokça dua edelim. İslam ümmetine, hassaten Suriye, Myanmar, Irak, Filistin, Afganistan, Çeçenistan ve daha başka yerlerde zulüm altında inleyen Müslümanlara, yine dünyanın dört bir yanında zulüm ve baskı gören mustazaf halklara kurtuluş bahşetmesi için Yüce Rabbimize dua ve niyazda bulunalım. Bin aydan kıymetli mübarek Kadir Gecenizi en içten duygularımızla tebrik eder, hayır ve bereketlere, iyilik ve güzelliklere vesile olmasını temenni ederiz.” denildi.  (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir