• DOLAR 32.506
  • EURO 34.944
  • ALTIN 2439.99
  • ...
Hırsız yaşlı kadını darp etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde evine giren hırsızın saldırısına uğrayan 73 yaşındaki Remziye Zengin, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kâhta’nın Karşıyaka Mahallesi 4018 nolu sokakta tek başına yaşayan Remziye Zengin, yaşadığı olayı ajansımıza anlattı. Zengin, ''Sahur yemeğini yedikten sonra uyudum. Sabah namazını kılmak için uyandım. Namaz kıldım, tesbihatımı çektim. İçerde uyumaya çalıştım, hava çok sıcak olduğundan avluya çıktım. Daha önceden bahçede bıraktığım yastığın yerinde olmadığını fark ettim. Ben daha bunu düşünürken arkadan biri beni tuttu. Bağırmamam için eliyle ağzımı ve yüzümü kapattı. Daha sonra hırsızla boğuşmaya başladık. Boğuşma esnasında sesimi duyan komşular ışıklarını açınca hırsız panikledi, beni bırakıp kaçtı.” dedi.

Komşuları tarafından çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Remziye Zengin, ardından Kâhta Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu olan Remziye Zengin, olayla ilgili şikâyette bulundu.

Aynı mahallede Remziye Zengin’in kapı komşusu olan 85 yaşındaki Mahmut Sağlık'ın evine de bir hafta önce giren hırsızlar, biriktirdiği ziynet eşyasını çalıp kayıplara karışmış.

Mağduriyetini dile getiren Mahmut Sağlık, "Akşam teravih namazına gittim. Teravih namazından sonra eve geldim uyudum. Sahur vakti uyandım. Eşimin yanımda olmadığını fark ettim. Dışarı çıktığını düşünerek peşinden gittim, o esnada anahtarlar yastığın altındaydı. Bu boşluktan yararlanan hırsız benim ve eşimin biriktirdiği ziynet eşyalarının bulunduğu sandığı açmış, içindekileri alarak kaçmış. Ben onları Allah'a havale ediyorum." dedi.  (Mehmet EREN-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir