• DOLAR 32.603
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2492.019
  • ...
Denizli İrşad-Der`den Dünya Küdüs Günü açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dünya Kudüs günü olarak kutlanan Ramazan ayının son Cuması münasebetiyle Denizli İrşad-der tarafından yapılan   açıklamada   Kudüs ile ilgili önemli mesajlar verildi.

Dernek başkanı Halil Çelik tarafından yapılan açıklamada, ‘Dünya üzerinde İslam coğrafyalarının zulüm altında bulunmasında güç ve kuvvetin sembolü olan Kudüs`ün işgal altında olmasının etkisi olduğu  dile getirildi.   

Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:   

“Dünyanın dört bir tarafındaki İslam coğrafyalarının zulüm altında bulunmasında, İslam ümmetinin vahdet, güç ve kuvvetinin sembolü olan Kudüs`ün siyonist terör devleti İsrail`in işgali altında olmasının önemli bir etkisi vardır. Bugün bizler de buradan dünyanın dört bir tarafında Kudüs için tek millet olmuş dünya Müslümanlarının seslerine, kendi sesimizi de katarak,  Siyonist Yahudilere Kudüs`ümüzü unutmadığımızı ve asla unutmayacağımızın mesajını gönderiyoruz.”

“Seni Yahudi çizmeleri altından kurtaracağız”

Çelik ,  Filistinli kardeşlerinin yalnız olmadıklarını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Kudüs`ün muhafızları olan Filistinli kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını, her daim kalplerimizin onlarla beraber olduğunu ve Kudüs özgürleşinceye kadar kendileriyle beraber olmaya devam edeceğimizi  bildirmek için burada bulunmaktayız. Ve buradan Kudüs`ümüze sesleniyoruz. Ey Kudüs! Seni  unutmadık ve asla unutmayacağız. Hiçbir güç, hiçbir işgal bizi senden vazgeçiremez. Ey Kudüs! İzzettin Kassam` ı, Ahmet Yasin`i, Fethi Şikaki`yi, Yahya Ayyaş`ı, Rantisi` yi, Mavi Marmara şehitlerini ve daha nice canlarını Allah için feda eden kahraman evlatlarımızı unutmayacağız. Ey Kudüs! Bizler Selahaddin` in torunları olarak, seni Yahudi çizmeleri altından kurtaracağız inşallah. Ey Kudüs! Selam olsun sana, selam olsun şehitlerine, selam olsun yetim ve öksüzlerine, selam olsun şehit anne ve babalarına, selam olsun mücahid ve mücahidelerine.”  (Ahmet Ural-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir