• DOLAR 32.324
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2299.689
  • ...
Mısır`daki idam kararlarına İmam Hatiplilerden tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Balıklı Parkında düzenlenen basın açıklamasına çok sayıda STK temsilcisinin katılımıyla Mısır`da verilen kararlar telin edilirken, Protestoya katılanlar ellerinde ‘İhvana Selam Direnişe devam`, Katil Sisi, seninleyiz Mursi` dövizleri taşıdılar.

Basın açıklamasını Gaziantep İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği İsmail Bozo yaptı.

Muhammed Mursi ve arkadaşlarına verilen hukuksuz kararlara dikkat çeken Bozo, verilen kararların kabul edilemez olduğunu belirterek, bu kararları ve önceki kararları verenlerin aynı yapılar olduğunu söyledi.

Muhammed Mursi ve arkadaşları için verilen idam kararları karşısında büyük bir üzüntü ve endişe içerisinde olduklarını belirten Bozo, idam kararlarının hukuksuz olduğunu ve adaletin yeniden tecelli etmesi gerektiğini kaydetti.

Mursi ve arkadaşlarının uğradığı haksızlık ve zulmün Türkiye gençliği tarafından büyük bir tepkiyle karşılandığını ifade eden Bozo, İdam kararlarının vicdanlarda derin yaralar açtığını belirterek, “Bugün kazanmış gibi görünebilirsiniz ama, Allah'ın da bir hesabı vardır.” ifadelerini kullandı.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir