• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mardin federasyonundan iftar yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hububat Ticaret Merkezi açık alanda verilen iftar yemeğinde konuşan Federasyon başkanı Mehmet Şerif Öter, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Ramazan ayının İslam alemine huzur ve tüm dünyaya barış getirmesi temennisinde bulunan Öter, "İnşallah bu Ramazanda ve önümüzdeki bayramda hem ülkemizdeki sıkıntılar gider hem de yanı başımızda her gün insanların öldüğü savaşların bitmesine vesile olur. Sınırımızda yaşananlardan endişeliyiz.  İnşallah bir an önce barış ortamı oluşur ve bu vahşi katliamlar son bulur.” temennisinde bulundu.

Fakülte ve Yüksekokul Yaptırma Derneği Başkanı İsa Tunç ise Ramazan ayının barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunarak şunları söyledi: “ Kızıltepe ilçemizde Ziraat Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve ön lisans yüksek okulların yapımı için çabalarımız devam ediyor. Bu konuda herkesin destek vermesini istiyoruz. Kızıltepe ilçemiz birçok ilden büyüktür bizler artık bunların yapılması için her türlü girişimi yapacağız. Bu iftar yemeğinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum inşallah bu mübarek günler barış ve huzura vesile olur.” dedi. (Mehmet Aslan - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir