• DOLAR 32.575
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2429.517
  • ...
Sait Şahin Solhan`da iftar yemeğine katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, Hür Dava Partisi Solhan İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen iftar programında Solhanlılarla bir araya geldi.

Programda bir konuşma yapan Sait Şahin iftara katılanların Ramazan ayını tebrik ederek," Seçim döneminde 2 ay kadar beraber çalıştık, sahada kardeşlerimiz çalıştılar, sizler çalıştınız. Sandıkta bize destekte bulunan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin. Allahu Teâlâ karşılığını fazlasıyla versin." dedi.

Kendilerinin çalışmayıp evde oturması halinde başkalarının toplumu dinsizleştireceğini ve ahlaksızlaştıracağını belirten Şahin, kendilerinin çalışmaları durumunda toplumu doğru yere yönlendireceğini ifade etti.

"Bizlere çok iş düşüyor." diyen Şahin, “Seçim sonrası biz sahada olursak farklılığımız kendiliğinden ortaya çıkacak. İnsanlar demeyecek diğerleri gibi sadece seçimde geldiniz. Seçim sonrası sahada olursanız farklılığınızı göstermiş olursunuz. Halkta duyarlılık oluştukça, doğruyu gördükçe, haklıyı gördükçe, berrak bir şekilde sizi gördükçe 'Bunlar sadece seçim döneminde geliyor, oyumuzu istiyorlar' düşüncesiyle şüpheli bakmaz ve haklılığınızı ortaya koymuş olursunuz." dedi.

Kimsenin kendilerine siyasetlerinin kirli olduğunu ve gayri meşru yolda oldukları ile ilgili itham edemeyeceğini söyleyen Şahin, “Biz temiz bir siyaset yaptık. Yalana başvurmadık. İftiraya başvurmadık. Baskıya başvurmadık. Tehdide başvurmadık ve iktidarın gücüne başvurmadık. Tertemiz bir siyaset yaptık,  o yüzden topluma çıkmakta yüzü bizim kadar ak olan kimse yoktur.” şeklinde konuştu.

Doğru bildikleri çalışmalardan ve hakkı söylemeye devam etmekten geri durmayacaklarını belirten Şahin, her şeyin sandık olmadığını ve mücadeleye devam edeceklerini söyledi.   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir