• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Başarılı öğrenciler bisikletle ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mutlu Çocuk Umutlu Kent Çocuk Şenliği` kapsamında, 17 ilçede ortaokullarda akademik, spor, kültür ve sanat alanlarında yapılan yarışmalarda başarılı olan öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi tarafından bisikletle ödüllendirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hüdavendigar Kent Parkı`nda bir araya geldiği bin 600 öğrenciye bisikletlerini hediye etti.

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Recep Altepe, eğitime ve gençlerin spora teşvik edilmesine önem verdiklerini kaydetti. Altepe, “Öğrencilerimizin daha sağlıklı ortamlarda spor yapabilmeleri için ihtiyaç duydukları sportif yatırımları gerçekleştiriyoruz. Eğitim-öğretim dönemleri içinde okullarımızın tamamında spor şenlikleri düzenliyoruz. Amacımız, Bursa`nın sağlıklı bir şehir olarak sporda da öncü ve örnek olmasına katkı sağlamaktır.” dedi.

Bursa`nın sportif başarısının, kentin 5 katı olan İstanbul ile yarışır hale geldiğini belirten Başkan Altepe, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da başarılı öğrencilerimizi ödüllendirmeyi sürdürüyoruz. 17 ilçedeki ortaokullarda başarılı olan ve Milli Eğitim Müdürlüğü`nün belirlemiş olduğu bin 600 öğrenciye bisikletlerini vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir