• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ceylanpınar`da esnaf ve muhtarlar DEDAŞ`a yürüdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ceylanpınar`da sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı bezen esnaf ve mahalle muhtarları DEDAŞ`a yürüdü.

Ceylanpınar`da bunaltıcı sıcaklarda elektrik kesintileri nedeniyle sıkıntı yaşayan esnaf, DEDAŞ Şube Müdürlüğü`ne yürüyerek duruma tepki gösterdi. Kurum görevlileri ile konuşan esnaf ve muhtarlar, yetkililerden çözüm üretmelerini istedi.

Sıcaklar nedeniyle müşterileri iş yerinde tutamadıklarını belirten esnaf, sabah saatlerinde Mevlana Mahallesi`ndeki DEDAŞ Şube Müdürlüğü`ne yürüdü. Grup, bina içerisindeki görevlilerle kesintilerin nedenini sorarak duruma itiraz etti.

Elektrik kesintisi nedeniyle satışlarının düştüğünü söyleyen ilçe esnaflarından Haşim Gürel, "Her gün elektrik kesintisi nedeniyle satışlarımız günden güne düşmeye başladı. Kesintiler nedeniyle klimalarımız çalışamaz hale geldi. İş yerimiz aşırı sıcak olduğu için gelen müşteriyi tutamaz duruma geldik. Bu durum bizi bezdirdi. Artık yeter, elektriklerin bir daha kesilmesini istemiyoruz." dedi.

Yetkililer ilgisiz kalıyor”

Yetkililerin elektrik kesintileri konusunda çok ilgisiz kaldıklarını belirten İnkılap Mahallesi Muhtarı Abdurrahim Çevik, "Ceylanpınar halkı olarak elektriğe nerdeyse hasret kaldık. Suriyeliler ile beraber 150 bin nüfuslu bir ilçede elektriklerin bu kadar sık kesilmesi vatandaşları çok zor durumda bırakıyor. Ama ne yazık ki kentin ileri gelenleri bu konuya fazlasıyla ilgisiz kalıyor. İlçe esnafı ve muhtarları olarak şehrin milletvekilleri bu konuya bir an önce çözüm bulmaları konusunda çağrıda bulunuyorum." diye konuştu. (Mustafa Kaynak – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir