• DOLAR 32.518
  • EURO 34.789
  • ALTIN 2418.961
  • ...
Tarihi Geçmiş Dondurmalara Dikkat!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Edinilen bilgilere göre Şafak Mahallesinde bulunan bir markette aldığı dondurmadan yiyen M. Y.D (9) İsimli çocuk zehirlendi.

Dondurmaları aldığında tarihine dikkat etmediğini söyleyen M.Y. D`nin babası Orhan Dursun; "Dün akşam marketten çocuğum için Ülker firmasının dondurmalarından aldım. Dondurmanın tarihine dikkat etmedim. Çocuğum dondurmayı yedikten kısa bir süre sonra ateşi yükseldi ve rahatsızlandı. Çocuğumun rahatsızlandığını görünce hemen hastaneye götürdüm. Dondurmanın tarihine baktığımda yaklaşık 6 ay dondurmaların tarihinin geçtiğini gördüm. Firma yetkililerine durumu izah ettiğimiz halde kabullenmediler." dedi.

Dondurmaların alındığı market sahibi Nevzat Y. ise tarihi geçmiş dondurmaların yeni dondurmaların arasında kendilerine getirildiğini ve firma yetkililerinin dondurmaların bayat olmadığını aksine basım hatası olduğunu söylediklerini belirtti.

Nevzat Y. "22.02.2011 tarihinde bizlere getirilen dondurmaların arsında çıkan dondurmalardır. Tarihi altı ay geçmiş ürünler arasında çıktı. Biz bu durumu firmaya bildirdik. Firma tabi bunun aksini iddia etti. Yeni ürünlerdir yalnız baskı hatası olarak nitelendirdiler." ifadelerini kullandı.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/20561.jpg

M. Salih Özcan, M. Sait Çelik - İLKHA

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir