• DOLAR 32.383
  • EURO 35.107
  • ALTIN 2326.38
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu`ndan taziye ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Abdurrahman Cens ve Aydın Gök, GİK üyeleri, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve kalabalık bir heyetle Batman`da taziye ziyaretlerinde bulundu.

İlk olarak Yapıcıoğlu ve beraberindekiler İstanbul`da vefat eden İşadamı Zeki Seven`in Cumhuriyet Mahallesi Aydınlar Camii (Eski Sanayi Camii) taziye evindeki taziyesine katıldı. Yapıcıoğlu ve heyetini Seven`in yakınları karşıladı.

Yapıcıoğlu, Seven ailesine başsağlığı dileyerek, merhum Zeki Seven`e Allah`tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır diledi.

Yapıcıoğlu ve beraberindeki partililer, akşam saatlerinde de HÜDA PAR GİK Üyesi İsa Aydın`ın vefat eden Amcası Felit Aydın (77) için Hürriyet Mahallesi`ndeki taziye evinde taziye ziyaretinde bulundu. Yapıcıoğlu ve heyetini başta İsa Aydın olmak üzere merhumun yakınları karşıladı.

Yapıcıoğlu, Aydın ailesine başsağlığı dileyerek, merhum Felit Aydın`a Allah`tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Yılmaz`da Aydın`a taziye ziyaretinde bulundu

İsa Aydın`ın vefat eden amcası Felit Aydın`ın taziyesine HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz başkanlığında kalabalık bir heyette taziye ziyaretinde bulundu. Heyette Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Bismil ve Çınar İlçe Başkanları ve partililer yer aldı.

Yılmaz ve beraberindekiler, Aydın ailesine başsağlığı dileyerek, merhum Felit Aydın`a Allah`tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dilediler. (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir