• DOLAR 32.558
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2435.41
  • ...
Vali Taşyapan muhtaçlarla iftar açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Valisi İbrahim Taşyapan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafında düzenlenen iftar yemeğinde fakir ve muhtaç ailelerle bir araya geldi.

Düzenlenen iftara, Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahsum Semerci, İl Müftüsü Nimetullah Arvas, TÜİK Van Bölge Müdürü Özer Coşğun, kurum müdürleri ve ihtiyaç sahibi aileler katıldı.

Vali Taşyapan, ihtiyaç sahibi ailelerin bulunduğu masaları teker teker ziyaret ederek ailelerle ayaküstü muhabbet etti. İftar vaktinde ise okunan ezan öncesi İl Müftüsü Nimetullah Arvas`ın okuduğu duanın ardından ezanla birlikte hep beraber oruçlar açıldı.

 “Allah Kardeşliğimiz daim etsin”

İl Müftüsü Nimetullah Arvas`ın yaptığı yemek duası sonrası kısa bir konuşma yapan Vali İbrahim Taşyapan,  Mübarek bir Ramazan akşamında ailelerle birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Van Valiliği olarak bu akşam vatandaşlarımızın bir kısmını davet ederek, onları eşleriyle çocuklarıyla beraber bu güzel bahçede iftar edelim diye düşündük.  Çalışma arkadaşlarımız, daire amirlerimiz, komutanımız, başsavcımız ve diğer müdürlerimiz ile beraber bu iftara geldik. Allah hepinizden razı olsun. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Birliğimizi, beraberliğimiz, kardeşliğimizi her zaman daim etsin, ebedi etsin diye dua ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Vali Taşyapan, ihtiyaç sahibi ailelerin sorunlarını dinleyerek onlarla bir süre sohbet edip fotoğraf çektirdi. (Murat Dalgın - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir