• DOLAR 32.316
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2293.174
  • ...
Cizre Nuh Gıda Bankası`ndan yardım çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cizre Nuh Gıda Bankası Derneği Başkanı Yusuf Özalp yaptığı açıklamada, Cizre`deki yardıma muhtaç insanlara yardım etmeye başladıklarını ve tüm Cizrelileri bu mübarek Ramazan ayında fakirlere yardım elini uzatmaya davet etti.

Özalp, “Cizre Nuh Gıda Bankası Derneği olarak, mübarek üç ayların başlamasıyla başladığımız yardım çalışmalarımıza Ramazan ayında da devam ediyoruz.” dedi.  

Yardım faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini belirten Özalp, hayırseverlerin kendilerini aracı kılmasıyla binlerce aileye ulaştıklarını belirterek, “Bu Ramazan ayında da bizlere umut bağlayan fakir, yetim ve yoksul ailelerin umutlarını boşa çıkarmama adına tespit ettiğimiz aileler için hayırsever kardeşlerimizin ayni ve nakdi yardımlarımı anında Allah nasip ederse ulaştırmaya hazırız.” dedi.

“Zekât, fitre ve sadakalarınıza aracı olalım”

Özalp, son olarak  hayırseverlere çağrıda bulunarak, “Bu mübarek Ramazan, merhamet elini uzatma vaktidir. Bir muhtaca bir merhamet eli de siz olun. Allah-u Teâlâ bire yedi yüz ve bire hesapsız mükâfat verdiği bir zaman dilimindeyiz. Cizreli hayırsever vatandaşlarımız zekât, fitre ve sadakalarıyla Cizre Nuh Gıda Bankası olarak, bizleri aracı kılabilirler. Bu ayın hürmetine her Müslüman kardeşimiz, üzerine düşeni en iyisiyle yapsın. Özelikle fakirlere yapılan yardımın şahsi olarak değil, böylesi yardım derneklerinin katkısıyla yapılması daha uygundur. Ezilmişlik ve minnetten uzak  bir organizasyon olmuş olur. Dolayısıyla alan da veren de gönlü rahat olur. Toplum sınıfları arasında meydana gelebilecek olumsuzlukların da önüne geçilmiş olur.” şeklinde konuştu.    (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir