• DOLAR 32.331
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2284.383
  • ...
Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında bu yıl `Göç` teması işlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Göç` temasıyla bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali (BursaFotoFest), 24-28 Ekim 2015 tarihleri arasında fotoğrafın usta isimlerini Bursa`da ağırlayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi (BKK) ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle bu yıl 24-28 Ekim 2015 tarihleri arasında Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali`nin (BursaFotoFest), beşincisi düzenleniyor.

‘Göç` temasıyla Atatürk Kongre Kültür Merkezi`nde yapılacak olan BursaFotoFest, sergileriyle yüzbinlerce kişi fotoğraf sanatını inceleme fırsatı bulacak.

BursaFotoFest hakkında bilgiler veren BKK Başkanı Semih Pala, Bursa`ya gelenekselleşmiş bir festival kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Bu yıl küratörlüğü Mimar Sinan Üniversitesi`nden Kamil Fırat`ın üstlendiğini söyleyen Semih Pala, “Bursa`yı fotoğrafın başkenti yapmak için çalışıyoruz. Her yıl yüzlerce fotoğrafçıyı Bursa`da ağırlıyoruz. Bursa`nın uluslararası tanıtımı adına da büyük hizmetler veriyoruz” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir