• DOLAR 32.664
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2501.39
  • ...
Gökdemir`in katledilmesinde PKK şüphesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te mütedeyyin kimliğiyle bilinen 19 yaşındaki Şahin Gökdemir, yüzleri maskeli 2 kişi tarafından uğradığı pompalı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Gaziantep'in Güzelvadi Mahallesinde bulunan bir pide fırınında çalışan ve çevresi tarafından sevilen Gökdemir`in yakınları her ne kadar olayı gerçekleştirenlerin ve yakalanan şahısların kimliği tam olarak tespit edilmiş olmasa da, olayı gerçekleştiren kişilerin PKK`lılar olduğundan şüphelendiklerini ifade ediyorlar.

Gökdemir`in İslami kimliğinden dolayı katledildiğini belirten yakınları, olayı gerçekleştirenler PKK değilse ‘Biz başka kimseden şüphelenmiyoruz` diyerek her hangi kimse ve kimseler ile aralarında husumet olmadığını söylediler.

Gökdemir`in katledilmesinin, 30 Mart 2015 tarihinde Fahri Ağca`nın yüzü maskeli kişiler tarafından katledilmesi olayı ile benzerlikler taşıdığını dile getiren yakınları, “Saldırganların yüzlerinin maskeli olması, saldırı sonrası olay yerinden iki sokak ileriye bıraktıkları araçla hızla uzaklaşıp kaçmaları ve bugün emniyette verdikleri ifadelerinde suçlarını kabul etmeleri şüphelerimizi güçlendiriyor.” dediler.

Son zamanlar mütedeyyin şahıslar hep hedef alınıyor

Emniyetin zanlıların kimliği ile ilgili kendilerine her hangi bir bilgi vermediklerini belirten Gökdemir`in yakınları, “Tam olarak kim olduğunu bilmiyoruz. Fakat bizim çocuğumuzun kimseye bir zararı yoktu. Namazında niyazındaydı. Pide fırınında çalıştığı için gün boyu zaten işyerindeydi. Katledildiği gece namazını, Kur`an`ını okuyup dışarı çıktı. Son zamanlar mütedeyyin şahıslar hep hedef alınıyor. Bizim çocuğumuz da İslami kimliğinden dolayı katledildi. Yoksa neden öldürsünler ki? Kimse ile bir alıp veremeyeceğimiz.”yok diyerek olayın aydınlatılmasını istediklerini belirttiler.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir