• DOLAR 32.377
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.628
  • ...
Ağrı Mustazaflar Cemiyeti Ramazan yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ramazan ayının ilk günlerinde hazırladıkları gıda paketlerini, isimleri belirlenmiş yardıma muhtaç yüzlerce aileye ulaştıran Mustazaflar Cemiyeti, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Derneğin üye ve gönüllüleri tarafından özenle hazırlanan paketlerde bir ailenin temel ihtiyaçları olan gıda malzemeleri bulunuyor. Araçlara konulan paketler önceden belirlenen adreslere teslim ediliyor.

Yaptıkları yardımlar hakkında açıklama yapan Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu Başkanı Evren Kılıçaslan, muhtaçları sevindirme gayreti ile hareket ettiklerini belirtti.

Kılıçaslan, “Bu mübarek Ramazan-ı Şerif ayında Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi olarak fakir ve muhtaç insanlara yardımlarımızı ulaştırdık. Müslümanlar olarak verilen nimete şükredip ona göre sorumluluğumuzun bilinciyle Yardım Komisyonumuzun tespit etmiş olduğu fakir ve muhtaç ailelere hayırseverlerin yaptıkları yardımlar ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırma gayretiyle hareket ediyoruz.” dedi.

Ramazan ayının başlarında 43 aileye gıda ve 60 aileye kırmızı et dağıtımında bulunduklarını belirten Kılıçaslan, son olarak şunları ifade etti: “Ramazan ayının ilk gününden başlayarak ihtiyaç sahiplerine; Ramazan kolisi, kırmızı ve beyaz et yardımında bulunduk. Ramazan ayı içerisinde 40 aileye yardım kolisi ve beyaz et dağıtımı yaptık. Komisyon çalışmalarımızı devam ettirerek son olarak 57 aileye de Ramazan kolisi ulaştırmayı başardık. Bu ay içerisinde toplamda 197 aileye yardımlarımızı ulaştırdık ve ulaştırmaya devam edeceğiz inşallah.”  (İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir