• DOLAR 32.567
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2427.958
  • ...
Siirt`te uyuşturucu baskını
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt`te torbacı oldukları belirtilen kişilere yönelik yapılan baskınlarda 49 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 6 gram toz esrar, 230 gram Kubar esrar uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğümüzce ‘torbacı` tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarının tespitine yönelik yapılan çalışmalar ile ilgili olarak; İlimizde C. A.,  F. K. ve A. K. isimli şüpheli şahısların çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu ve uyarıcı maddeleri, ilimizde torbacılık yaparak pazarladıkları bilgisinin alınması üzerine Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan 3 aylık projeli çalışma neticesinde 15 şüpheli şahıs tespit edilmiştir.” denildi.

Açıklamanın devamında, “Bu kapsamda yapılan 3 ayrı yakalamalarda; 49 adet (Ecstasy) uyuşturucu ve uyarıcı hap, 6 gram toz esrar, 230 gram Kubar esrar uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir.  Konu ile ilgili olarak ‘Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak` suçundan adli makamlara sevk edilen 15 şüpheli şahıstan 13`ü ifadelerinin adından serbest bırakılmış, A.K ve F.K isimli şahıslar hakkında ise adli kontrol kararı verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.  (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir