• DOLAR 32.605
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2498.602
  • ...
`Ramazan`a rağmen İslam ümmetine topyekûn bir saldırı var`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan ayına rağmen dünyanın birçok yerinde İslam`a ve Müslümanlara yönelik fiili saldırılar devam ederken özellikle Türkiye`de Müslümanlara yönelik fiili saldırıların yanı sıra İslami değerlere yönelik saldırılarında olduğunu belirten Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş, saldırıların gitmekte olan bir İslam`a değil, gelmekte olan bir İslam`a yönelik olduğuna dikkat çekti.  

İslam dünyasında yaşanan tabloya bakıldığında mevcut durumun pek çok sebeplerinin olduğunu ifade eden Göktaş Hoca, bu sebeplerden en büyüğünün ümmet içerisinde yaşanan tefrikalar olduğunu söyledi.

“Saldırılar gelmekte olan, küllerinden yeniden doğan bir İslam`a yöneliktir”

Göktaş Hoca, “Dışarıdan gelen belalar kâfirlerin bize hücumu, eğer uyanışımızdan dolayı ise yani İslami bir uyanış var ve bu saldırlar ondan dolayı yapılıyorsa, başka bir deyişle eğer emperyalizmin esaretinden kurtulmak isteyen bir İslam ümmeti var ve bu uyanışı önleme adına saldırılar yapılıyorsa bu tablo olumludur.  Çünkü bunun bir de yarını var. Geleceği var. Yok, eğer bu saldırılar bizlerin pasifliğinden parçalanmışlığından ve olaylar karşısında refleks gösteremememizden kaynaklanıyorsa; işte bu bir felakettir. Ama ben tablonun geneli için bu meseleye baktığımda, yaşanan bu saldırıların giden, kaybolan bir İslam`a yönelik değil de, gelmekte olan küllerinden yeniden doğan bir İslam`a yönelik olduğunu düşünüyorum.” dedi.

“Allah`ın izniyle bütün bunlar İslami bir uyanışın neticesi olacaktır”

Müslümanlar olarak küfrün saldırılarına bir anlam verilebildiklerini ancak Müslümanların birbiriyle mücadele etmesine anlam vermekte zorlandığını belirten Göktaş Hoca, “Öyle yerler var ki İslam adına mücadele verdiklerini söyleyenler Müslüman kanı döküyor. Düşünebiliyor musunuz? En büyük problemlerimizden biri de feraset sahibi olmamamızdır. Müslümanların birbirini katletmesi nasıl açıklanabilir ki? Bana göre bizlerin en fazla muhtaç olduğumuz nokta kardeşliğimizin gereğinin yerine getirmektir. Allah`ın izniyle bütün bunlar İslami bir uyanışın neticesi olacaktır. İnşallah uyanıyoruz da uyanmamızı geciktirmek ya da engellemek için yapılıyor tüm bu saldırılar. Çevremizde Allah`ın izniyle şuurlu Müslümanların sayısı artıyor. Bizim Rabbimizden niyazımız bu çilemizi bir an önce gidermesidir” değerlendirmesinde bulundu.

“Savaş birebir İslam`a ve Müslümanlaradır”

İsrail, Amerika ve Rusya gibi ülkelerin terör listesinin başına İslam`ı koyduğunu ve İslam ile savaştıklarını ifade eden Göktaş, “Bunlara karşı mücadele etmeli ve bu mücadelenin içinde yer almalıyız. Çünkü savaş birebir İslam`a ve Müslümanlaradır.” tespitinde bulundu.  

“O iğrenç yapılar sokaklarımızı kirletmektedir”

Manevi anlamda yaşanan yozlaşmalar ve Ramazan ayına rağmen LGBTİ sapkınlarının pervasızca İslami ve insani değerlere yönelik saldırılarda bulunduğunu belirten Göktaş Hoca, bu durumun en büyük sebebinin yine Müslümanların birbirleriyle uğraşması olduğunu söyledi.

Göktaş Hoca, “Bugün Müslümanlar, kardeşleriyle uğraştığından dolayı o iğrenç yapılar sokaklarımızı kirletmekte cesareti bulmuştur.” İfadelerini kullandı.  (Murat Dalgın-İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir