• DOLAR 32.35
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2310.236
  • ...
Şüpheli otomobil aranıyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Midyat ilçesi Harmanlı Köyü'nde yaklaşık 20 gün önce “Bakkala gidiyorum” diye evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'un izine henüz rastlanmadı. Güvenlik güçlerinin şüpheli bir otomobili aradığı öğrenildi.

Mardin Valiliği, Ecrin'in bulunması için tüm imkânların seferber edildiğini belirterek, kaçırılma ihtimali üzerinde durulduğunu açıkladı.

Kayıp çocuk Ecrin Tunç'un en son köy halkından Nazliye Acar tarafından Harmanlı Köyü içi Çamyurt yol ayrımı mevkiinde görüldüğünü belirttiği açıklamada, “Çocuğun kayıp olduğu dakikalarda Çamyurt istikametinden gelip Ziyaret istikametine devam eden gri veya sarı renklerde bir otomobilin görüldüğü tespit edilmiştir. Çocuğun araçla kaçırılma ihtimaline karşı aracın tespiti için MOBESE, güvenlik, PTS kamera kayıtları Cumhuriyet Savcılığı'nın yazılı talimatıyla temin edilerek incelenmeye alınmıştır. Kayıp çocuk Ecrin Tunç henüz bulunamamıştır. Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak arama ve olayı aydınlatma çalışmaları devam etmektedir.” denildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir