• DOLAR 32.542
  • EURO 34.887
  • ALTIN 2486.012
  • ...
Seyhan`da Ramazan denetimleri sıklaştırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Seyhan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü işbirliğinde gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimler sıklaştırıldı.

Ramazan ayı nedeniyle rutin denetimlerinin sayısını arttıran Seyhan Belediyesi bünyesinde görevli zabıta, gıda mühendisi ve veteriner hekimler, halkın sağlıklı ortamlarda hazırlanmış gıda tüketebilmeleri için denetim yaptı. Ramazan ayı nedeniyle yoğunlaşan denetimlerde aranılan şartlara uymayan işyerlerine yönelik gerek uyarıcı gerekse cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Seyhan Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz denetimlerde ciddi bir ihlal ile karşılaşmadı. İşyerlerinin insan sağlığını tehlikeye atacak düzeyde olumsuz bir uygulamasının bulunmaması sevindirici bulunurken, bu tip denetimler üreticilerin bu konularda daha disiplinli olmasını sağlamaktadır. Vatandaşlarımızın hijyen kurallarına uygun şartlarda üretilmiş gıda tüketebilmeleri için ekiplerimiz ara vermeksizin denetimlerini sürdüreceklerdir” denildi.  (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir