• DOLAR 32.495
  • EURO 34.599
  • ALTIN 2492.268
  • ...
Kâhta Belediyesi Ramazan etkinliklerine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan etkinliklerinin açılış konuşmasını yapan Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Ramazan ayı etkinliklerinin 15 gün boyunca devam edeceğini belirterek, “Bu mübarek günleri dolu dolu yaşayalım. İnşallah her akşam teravih namazından sonra hep birlikte burada olacağız.” şeklinde konuştu.

Başkan Toprak konuşmasının devamında “İslam coğrafyasında yaşanan zulümlere hep birlikte tanık oluyoruz. ABD ve İsrail başta olmak üzere Siyonist ülkeler İslam coğrafyasını kan gölüne dönüştürmüşlerdir. Müslümanlar olarak bizler birbirimizi daha fazla seveceğiz ve birbirimize daha fazla dua edeceğiz.” dedi.

Ardından sahneye çıkan Beytullah İlahi Grubu, birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. Daha sonra geceye renk katan, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatan Bilal Göregen seslendirdiği Kürtçe, Türkçe ve Arapça ilahilerle halkın yoğun teveccühünü aldı.

Etkinlikler hakkında İLKHA’ya konuşan Kâhta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak Kâhta’da böyle bir etkinliğin ilk defa yapıldığını belirterek “Eğer Kâhtalı kardeşlerimize güzel anlar yaşatmışsak ne mutlu bize. Rabbim bu mübarek ayı Müslümanların kurtuluşuna ve zaferine vesile etsin inşallah.” İfadelerini kullandı. (Mehmet Eren-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir