• DOLAR 32.399
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.275
  • ...
Yeşilay`dan bağımlılıkla mücadele standı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeşilay Cemiyeti Diyarbakır şubesi tarafından Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinde “26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü” dolasıyla “Uyuşturucuyla mücadele de farkındalık” standı açıldı.

Standın açılışına Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Cebrail Sınır, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı İnci Sobi, Psikolog Berçem Eroğlu, Sosyal Hizmet Uzmanı Sabahattin Aksakal, Yeşilay Başkan Yardımcısı Yahya Öger ve çok sayıda hasta yakını ve hastane personeli katıldı.

Program çerçevesinde Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesindeki hasta yakınları ve personele uyuşturucunun zararları konusunda bilgi verilirken, Yeşilay Diyarbakır şubesi tarafından da çeşitli broşürler dağıtıldı.

Konu ile ilgili konuşan Yeşilay Şube Başkan Yardımcısı Yahya Öger, “26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla, gün içinde çeşitli etkinler yaptık, şu anda da Selahattin Eyyubi Hastanemizde standımızın açılışını yaptık, bu mücadeleyi aşırı önemsediğimiz için insanlara ulaşabildiğimiz her yerde farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Amacımız daha temiz bir gelecek için bağımlılıklardan uzak bir nesil yetiştirmektir. Stant için emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” dedi.

Program çeşitli broşür ve tanıtım materyallerinin dağıtılmasıyla sona erdi.    (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir